Hans Anders Retail Group B.V.

Hans Anders Retail Group B.V.
Hans Anders is een echt Nederlands bedrijf. In 1982 openden ze de eerste winkel in de Zwartjanstraat in Rotterdam. Het doel was om de toentertijd ondoorzichtige en prijsstarre optiekmarkt eens Anders aan te pakken. Toen ook nog eens bleek dat een aantal van de bedenkers dezelfde voornaam hadden was een naam snel gevonden.
Sinds 1999 verkoopt Hans Anders ook hoortoestellen. In bijna 30 jaar heeft Hans Anders een toppositie in de optiek- en audiobranche weten te verwerven. Hans Anders heeft in totaal bijna 400 vestigingen, waarvan 250 in Nederland, 90 in België en 50 in Frankrijk.

De missie van Hans Anders is: €˜Wij willen dat de juiste oplossingen voor zien en horen altijd voor iedereen toegankelijk zijn.

Deze missie maken ze dagelijks waar door iedere klant de juiste (zonne)bril, lenzen of hoortoestel te bieden tegen een voordelige prijs. Bij Hans Anders kan de klant rekenen op kwaliteit voor een lage prijs. We blijven daarin anders in de markt.

Hans Anders verrast elke dag weer de klant met de lage prijzen, ongeëvenaarde assortiment en uitstekende service.

100% Tevredenheidsgarantie
Hans Anders gaat voor tevreden klanten. De medewerkers doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. In kwaliteit van producten, deskundig advies, de beste prijs en alles wat nog meer belangrijk is. Daar kun je op vertrouwen. En daarom bieden ze 100% Tevredenheidsgarantie.
Deel dit bedrijf
© Salto BV 2024 | DisclaimerPrivacy