Over ons

Ciber

Ciber

CIBER Incorporated, het Amerikaanse moederbedrijf dat is opgericht in 1974, is een system integrator in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat bij CIBER bedrijfskritische ICT-oplossingen worden bedacht, gebouwd en beheerd voor bedrijven en overheden. Met kantoren in Amerika, Europa en Aziƫ kunnen opdrachtgevers rekenen op een onbegrensde inzet. Met vestigingen in 19 landen, een jaaromzet van ruim 1 miljard dollar en wereldwijd 8.000 medewerkers stellen zij alles in het werk om klanten te laten excelleren. CIBER International maakt deel uit van CIBER Incorporated. Zij zijn gevestigd in Engeland, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Tsjechiƫ, Rusland, Finland, Zweden, Noorwegen en Denemarken.
Hans Anders Retail Group B.V.

Hans Anders Retail Group B.V.

Hans Anders is een echt Nederlands bedrijf. In 1982 openden ze de eerste winkel in de Zwartjanstraat in Rotterdam. Het doel was om de toentertijd ondoorzichtige en prijsstarre optiekmarkt eens Anders aan te pakken. Toen ook nog eens bleek dat een aantal van de bedenkers dezelfde voornaam hadden was een naam snel gevonden.
Hilton Worldwide

Hilton Worldwide

The most recognized name in the industry, Hilton Hotels stands as the stylish, forward thinking global leader of hospitality. Today Hilton welcomes guests in more countries than any other full-service hotel brand, with more than 530 hotels and resorts in 76 countries across six continents.
Laurens

Laurens

De grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. Een zorgorganisatie met een breed aanbod voor ouderen. Zij bieden hen de zorg en ondersteuning die ze nodig hebben. Maar zij zorgen ook voor sociale activiteiten die het leven completer, gezonder en leuker maken. Thuis of in een van haar locaties in de buurt.
© Salto BV 2024 | DisclaimerPrivacy